Description of the image

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dörtpak Ambalaj ile Tela Çanta Üretimi
2015 yılında Ankara’da kurulan Dörtpak Ambalaj çevreye duyarlı üretim anlayışıyla bez çanta sektöründe fark yaratmak amacıyla yola çıktı. Kurulduğu günden bu yana yenilikçi yaklaşımı modern üretim teknolojileri ve sürdürülebilirlik odaklı vizyonu sayesinde kısa sürede sektörün güvenilir markalarından biri haline geldi. Özellikle nonwoven çanta ve tela çanta üretiminde benimsediği kalite standartları Dörtpak Ambalaj’ı yalnızca bir üretici değil aynı zamanda çevreci bir çözüm ortağı konumuna taşıdı. 2024 yılında faaliyete geçen 6000 m²’lik yeni fabrikasında yıllık 120 milyon adet üretim kapasitesine ulaşan Dörtpak Ambalaj markalara özel çözümler geliştirerek geniş bir müşteri portföyüne hizmet sunmaktadır. Bu güçlü altyapı firmayı modern bir tela çanta fabrikası olarak öne çıkarırken esnek üretim kabiliyeti sayesinde farklı sektörlerin ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmesine olanak tanımaktadır. Üretimin her aşamasında kalite kontrol süreçlerine önem verilmesi markanın güvenilirliğini pekiştiren temel unsurlardan biridir.

Dörtpak Ambalaj için bez çanta yalnızca bir taşıma ürünü değil çevre bilincini yansıtan güçlü bir değerdir. Tek kullanımlık plastiklere alternatif olarak üretilen tela çanta modelleri uzun ömürlü yapıları sayesinde hem doğayı korur hem de markaların sürdürülebilirlik vizyonunu destekler. Üretim sürecinde benimsenen sıfır atık politikası, enerji tasarrufu ve geri dönüşüm uygulamalarıyla çevresel etkiyi en aza indirmeyi hedefler. Bu yaklaşım markanın çevreye karşı duyduğu sorumluluğun somut bir göstergesidir. 2018 yılında ilk ihracatını gerçekleştiren Dörtpak Ambalaj bugün 15’ten fazla ülkeye ürün göndererek uluslararası pazarda da adından söz ettirmektedir. Global ölçekte tercih edilen bir tela çanta üreticisi haline gelmesi sürdürülebilir kalite anlayışının ve istikrarlı üretim gücünün doğal bir sonucudur. Uluslararası fuarlarda sergilenen ürünler Türk üretim kalitesini ve çevre dostu yaklaşımı dünya çapında temsil etmektedir.

Dörtpak Ambalaj üretimi yalnızca bugünün ihtiyacını karşılamak olarak görmez; geleceği koruma sorumluluğu olarak ele alır. Her nonwoven çanta ve her tela çanta modelinde emeği, doğaya saygıyı ve güveni bir arada sunar. Ankara’da atılan sağlam temeller üzerine kurulan bu Dörtpak Ambalaj sürdürülebilir değerleriyle hem Türkiye’de hem de dünya pazarında büyümeye kararlılıkla devam etmektedir. İletişime geçmek için hemen dortpak.com tıklayın.
Reply

Description of the image

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Description of the image